1/3/09

C A M P I O N S!!!!!!!!

C.E.SUECA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE SEGONA AUTONOMICA CENTRO
Estava prou clar que pujariem només necesitavem un puntet per l´ascens pero el C.E.Sueca sempre s´ha caracteritzat per la seua combativitat i ahir no va ser menys.Guanyarem el match de manera clara i contundent At.Elx B 1,5 - C.E.Sueca 6,5.Amb auestos dos punts conseguim l ´ascens i la primera posició a falta d´una ronda.
La veritat es que les partides no tingueren molta historia i el marcador reflexa la clara diferencia entre els dos equips, entre el lider incontestable durant tota la temporada i un dels clubs que lluita per evitar el descens. la unica decepció va ser la derrota de Mañez que va jugar molt mal segons ell mateixa confesa. Les victories vigueren de la ma de Andres,Fidel,Del Arco, Amadeo, Arturo i Ricardo (per cert ja li costa .....) i unes tauletes de Cristobal.

Hem de senyalar que l´Ateneu Pablo Iglesias de Elx es un club senyor com deu mana, s´esperaren cavallerosament a que tres integrants del Sueca arrivaren a Elx i no posaren en marxa els rellotges fins que el C.E.Sueca estava al complet. Digne d´un fort aplaudiment i un exemple a seguir per tots els clubs, algun que altre club de la provincia de Valencia deuria aprendre e intentar seguir este exemple. Esperem que l´Ateneu Elx es salve i puga mantindre la categoria.
La setmana que ve última ronda del campionat i el Club Escacs Sueca jugant a casa intentara arredonir la temporada guanyant-li al Carcaixent.D´altra banda per a l ´ultima ronda hi haura molta emoció ja que fins 5 equips (Alberic, Carcaixent,Benifaio, Cullera i Main Memory Silla B) lluiten per aconseguir dos plaçes d ´ascens.Hi ha enfrontament directe entre Cullera i Main Memory Silla B, CIM C- Alberic,Drac C - Benifaio.Vorem que pasa i quins dos equips ens acompanyen a primera autonomica. L´ANY QUE VE EN PRIMERA!!!ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS QUE COMPOSEN EL C.E.SUECA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.